Ramsbury House, Swindon

Client: Nationwide Building Society

Location: Swindon

Project Outline: This project was the comprehensive refit of an existing 6000sqft office facility.

The project included the following elements:

  • Meeting rooms
  • Collaboration spaces
  • Restaurant
  • Townhall auditorium/presentation seating area
  • Wellbeing suite
  • Gym
  • Cycle store for 72 bikes
  • Changing facilities
  • Lightwell social spaces
  • Library space
  • Quiet working
  • Focus rooms
  • Quiet escape rooms
  • Multi faith room
  • Car charging facilities
  • Complete overhaul of MEP including provision of new generators and BMS system

Services: Cost Management, Technical Design and Principal Designer.

Roles and Achievements:  The building will house the Swindon based digital teams and is designed to allow for working in an agile way by providing a high proportion of collaboration spaces that are dispersed among the desking areas. This enables the teams to move easily between desk based and collaborative activities

RICS logo ISO logo ISO logo IIP logo BREEAM badge